Den första fliken i Export av data heter Tidrapport och är den sidan man hamnar på när man går in på rapporten.

Här får man till att börja med två val:

• Kunder
  • Assistenter

Du får välja om du vill ta ner en fil för en specifik kund/assistent eller för flera kunder/assistenter.

När du gjort ditt val väljer du Intervall.

1. Skriv in ett startdatum
  2. Skriv in ett slutdatum

Du kan antingen skriva in datum eller välja datum i kalendern som dyker upp när du klickar i fälten.

När du gjort dina val klickar du på den gröna knappen Hämta .csv fil

Filen kommer laddas ner till din enhet. När denna sedan öppnas i ex. Excel får du olika alternativ för hur filen ska bete sig i programmet. Klicka sedan på OK.

Om du exporterar för Brukare:

• Brukare

• Brukare nr

• Brukare personnummer

• Assistent

• Anställningsnummer

• Assistent personnummer

• Schematyp

• Kostnadsställe

• Månad

• Datum

• Start

• Slut

• Timmar

• Vardag kväll

• Vardag natt

• Veckoslut

• Veckoslut natt

• Storhelg

• Storhelg natt

• Jour vardag

• Jour helg

Om du exporterar för Assistent:

• Brukare

• Brukare nr

• Brukare personnummer

• Assistent

• Anställningsnummer

• Assistent personnummer

• Schematyp

• Kostnadsställe

• Månad

• Datum

• Start

• Slut

• Timmar

• Vardag kväll

• Vardag natt

• Veckoslut

• Veckoslut natt

• Storhelg

• Storhelg natt

• Jour vardag

• Jour helg