I rapporten Export av data går det att välja olika flikar för att få ut rådata från olika delar av Aiai.

Den andra fliken i Export av data heter Kontaktuppgifter.

Det finns möjlighet att hämta ner användares kontaktuppgifter från systemet.

De alternativ som finns är:

• All personal
    • Väljer du detta alternativ kommer alla användare i hela företaget komma med i exporten.
  • Personal hos brukare
    • Väljer du detta alternativ kommer alla assistenter hos valda brukare komma med i exporten.
  • Alla brukare
    • Väljer du detta alternativ kommer alla valda brukares kontaktuppgifter komma med i exporten.

Som standard tas endast aktiva konton med i exporten. Om du vill ha med uppgifter från borttagna användare bockar du i alternativet Inkludera borttagna användare

När du gjort dina val klickar du på den gröna knappen Hämta .csv fil

Filen kommer laddas ner till din enhet. När denna sedan öppnas i ex. Excel får du olika alternativ för hur filen ska bete sig i programmet. Klicka sedan på OK

Exporten hämtar Kontaktuppgifter från information från personens profilsida under Användare > Personal.

Om du exporterar för Assistent:

• Förnamn

• Efternamn

• Personnummer

• Roll

• Adress

• Postnummer

• Postort

• Telefonnummer

• Mobilnummer

• Mobilnummer verifierat datum

• Mobilnummer verifierat tid

• Epostadress

• Epostadress verifierat datum

• Epostadress verifierat tid

• Anställningsdatum

Om du exporterar för Brukare:

• Förnamn

• Efternamn

• Personnummer

• Roll

• Adress

• Postnummer

• Postort

• Telefonnummer

• Mobilnummer

• Mobilnummer verifierat datum

• Mobilnummer verifierat tid

• Epostadress

• Epostadress verifierat datum

• Epostadress verifierat tid

• Blev kund-datum