Den sjätte fliken i Export av data heter FK3066.

Vid export av rapporten FK3066 får du ner inställningarna rörande rapporten. Informationen hämtas från respektive assistents profilsida.

Här kan du se:

• Vilket datum FK3066 blivit inskickad
  • Hos vilken brukare
  • Assistentens personnummer
  • Assistentens namn
  • Om anordnaren är arbetsgivare till assistenten
  • Om assistenten har anna arbetsgivare och i sådana fall namn och organisationsnummer för den arbetsgivaren
  • Om assistenten är närstående till brukaren
  • Om personen är bosatt utanför EES
  • Kontaktperson hos anordnaren
    • Namn på kontaktperson
    • telefonnummer på kontaktperson
  • Utskriftsdatum

Denna rapport går enbart hämta för hela företaget.

för att hämta ner filen klickar du på den gröna knappen Hämta .csv fil

Filen kommer laddas ner till din enhet. När denna sedan öppnas i ex. Excel får man olika alternativ för hur filen ska bete sig i programmet. Klicka sedan på OK.