För att ändra pass i schemat måste du först markera det/dem. Det gör du genom att klicka på passet som ska redigeras.

Markera enstaka pass

Önskar du ändra på flera pass samtidigt gör du följande:

Alternativ 1: Håll inne CTRL(Win) eller CMD(Mac) när du klickar på passen

Alternativ 2: Aktivera multiredigering i dropdownmenyn inställningar till vänster om schemat. Kicka sedan på de pass du vill markera. För att avmarkera ett pass klickar du på det igen.

Markera en hel vecka

Önskar du markera en hel vecka gör du följande:

Alternativ 1: Om månadsvyn är vald, klicka på kolumnen där du ser veckonumret. Då markeras samtliga pass som har sin starttid i den veckan.

alternativ 2: Om veckovyn är vald, klicka på pass till vänster om schemat och välj Markera alla. Då markeras samtliga pass som har sin starttid i den veckan.

Markera en hel månad

Önskar du markera en hel månad gör du följande:

Om månadsvyn är vald, klicka på "Pass" till vänster om schemat och välj Markera alla. Då markeras samtliga pass som

har sin starttid i den valda månaden.

Markera flera pass med hjälp av filterfunktionen

Det går även markera pass som enbart har en viss schematyp eller är bemannade med en viss assistent.

Detta gör du genom att använda dig av filterfunktionen till vänster om schemat. Välj den filtrering du önskar använda dig av. Du kan nu välja att antingen markera pass för en hela månad eller en hel vecka.

Markera en vecka

För att markera en vecka klickar du på veckans nummer i kolumnen till vänster i schemat.

Nu kommer samtliga pass som börjar den valda veckan och matchar filtreringen att vara markerade.

Markera en hel månad

klicka sedan på dropdownmenyn "Pass" och välj Markera alla

Nu kommer samtliga pass som matchar filtreringen för vald månad vara markerade.