För att ändra pass i schemat måste du först markera det/dem. Det gör du genom att klicka på passet som ska redigeras.

Önskar du ändra på flera pass samtidigt gör du följande:

alternativ 1: Håll inne CTRL(Win) eller CMD(Mac) när du klickar på passen

alternativ 2: Aktivera multiredigering i dropdownmenyn inställningar till vänster om schemat. Kicka sedan på de pass du vill markera. För att avmarkera ett pass klickar du på det igen.

Önskar du markera en hel vecka gör du följande:

alternativ 1: Om månadsvyn är vald, klicka på kolumnen där du ser veckonumret. Då markeras alla pass som börjar den veckan.

alternativ 2: Om veckovyn är vald, klicka på pass till vänster om schemat och välj markera alla. Då markeras alla pass som börjar den veckan för veckan.