Dropdown menyn Pass till vänster om schemat gör det möjligt att markera alla pass för den vy du är inne i, kopiera pass från en dag/period till en annan och att skapa pass.

Markera alla

Funktionen att Markera alla innebär att du kan markera alla pass för en hel månad eller vecka, beroende på vilken vy du valt att visa schemat i. Att välja vy gör du uppe till höger på schemat.

Månadsvy är den vy du hamnar i automatiskt när du går till schemat.