För att ändra pass i schemat måste du först markera det/dem. Det gör du genom att klicka på passet som ska redigeras.

Önskar du ändra på flera pass samtidigt gör du följande:

alternativ 1: Håll inne CTRL (PC) eller CMD (Mac) när du klickar på passen

alternativ 2: Aktivera multiredigering i menyn längst ner på sidan. Kicka sedan på de pass du vill markera. För att avmarkera ett pass klickar du på det igen.

Önskar du markera en hel vecka gör du följande:

alternativ 1: Klicka på kolumnen där du ser veckonumret. Då markeras alla pass som börjar den veckan.