Denna rapport syns enbart om ni har en aktiv löneintegration. Läs mer om löneintegrationer här.

Under fliken Rapporter kan du hitta rapporten Karensberäkning. Karensberäkningsrapporten fungerar ungefär som en logg. När ni har tagit ner en lönedatafil där ni har gjort karensinställningar kommer dessa inställningar dyka upp som en .CSV-fil i rapporten för karensberäkning. Denna .CSV-fil kan ni sedan ladda ner.

I namnet syns klockslag för när lönefil laddats ner följt av datum samt vem som har gjort exporten av filen.

Högst upp på rapporten finns även ett sökfält som ni kan använda som hjälp för att söka upp en specifik fil.