Denna funktion är enbart synlig för administratörer i systemet och kräver viss behörighet

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Signerade avtal

När ett avtal är signerat och klart hamnar det under Signerade avtal. I denna vy finns möjlighet att sortera och söka fram färdiga avtal.

Här finns även möjlighet att se vem som skapat avtalet, när det blev signerat och att se avtalet.

För den part som avtalet gäller kommer även avtalet att synas på personens profilsida under Användare > Personal.

Användare kan också själva - oavsett roll i systemet - gå in under sina personliga inställningar (genom att klicka på sitt namn uppe i högra hörnet och välja Mina inställningar) och titta på de avtal som de är en part i.

Det kommer då se ut som på bilden nedan:

Visa avtal och ladda ner som PDF

Genom att klicka på Visa avtal - vilket görs under vyn för hantera avtal och signerade avtal - får du upp en modal med gällande avtal.

Längst ned på sidan finns möjlighet att öppna avtalet som en PDF och därefter kommer det finnas möjlighet att spara ner det till datorn.