Denna funktion är enbart synlig för administratörer i systemet och kräver viss behörighet

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Ladda upp dokument

Under rubriken Dokument finns en funktion för att lägga upp dokument inne i avtal. Genom att lägga upp dokument här kan du senare välja dem som bilagor när du skapar avtal ( För att se hur du lägger till dessa som bilagor i ett avtal, Se steg 3).

Klicka på Lägg till dokument.

Du får då upp en möjlighet att bläddra efter filen du vill ladda upp på din dator. Tänk på att det enbart går att ladda upp filer i formatet PDF.

När du lagt till filen får du nu möjlighet att namnge det. Här kan du även fylla i en beskrivning samt välja en mapp att lägga till dokumentet i.

När du är nöjd med inställningarna klickar du på Spara.

Placera dokumentet i en mapp

Skapa mapp

För att skapa en mapp klickar du på Skapa ny mapp... till höger.

Skriv in namnet på den nya mappen och klicka på OK. Mappen blir nu valbar i rullistan.

Befintliga mappar

Om du redan har en mapp sedan tidigare som du vill placera dokumentet i väljer du den i rullistan.

För att öppna en mapp klickar du på mappens namn.

Ta bort dokument

I systemet finns möjlighet att ta bort ett dokument som är inlagt sedan tidigare.

Dokument som ligger bifogade i ett av två parter signerat avtal går ej att ta bort.

Dokument som inte ligger bifogade i något av två parter signerat avtal går att ta bort.

För att ta bort ett dokument klickar du på Ändra och väljer Radera.