Denna sida är skyddad och ligger bakom BankID i Aiai.
För att BankID ska fungera behöver personnummer vara registrerat på användaren.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Brukarens personuppgifter

Dessa uppgifter är samma uppgifter som finns under Användare/Brukare. För att redigera uppgifterna, klicka på Administrera. Du hamnar då på Användare/Brukare och kan redigera personuppgifterna. För att komma tillbaka, klicka Personakt i huvudmenyn. För att kunna redigera Information och Kontaktpersoner klickar man på ordet

Redigera som då byter text till Sluta redigera. I redigeraläget ser sidan ut som nedan.

Information/Beskrivning

Här finns möjlighet att ange valfri information efter vad som passar för assistansanordnaren och för viss brukare. Omfattningen av det som skrivs här är valfritt.

Här är exempel på uppgifter som kan anges under Information/beskrivning:

‣ Närmast anhöriga

‣ Kan ringas nattetid Ja/Nej
‣ God man eller förvaltare

‣ Hemspråk, annat behärskat språk

‣ Vårdnadshavare (om brukaren är barn)‣ Inskriven i hemsjukvården J/N
‣ Diagnos/Funktionsnedsättning

‣ Särskilda behov eller önskemål

‣ Hälsotillstånd‣ Delegering – medicinering
‣ Bakgrund‣ Delegering - medicinsk utrustning
‣ Social situation/Nätverk‣ Delegering - arbetsmiljö
‣ Intressen‣ Delegering – egenvård

‣ Modersmål

‣ Delegering – hjälpmedel
‣ Mediciner‣ Datum för senaste beslut Försäkringskassan
‣ Kost

‣ Färdtjänst beviljad tom

‣ Allergier‣ Parkeringstillstånd för funktionshindrade beviljat tom

‣ Vad får lämnas ut till vem (vad ska t ex föräldrar till myndigt barn få veta)

‣ Om det finns ett beslut om sekretessmarkering eller kvarskrivning enligt 16 § folkbokföringslagen (1991:481) som avser den enskilde.

OBS! Vid skyddad adress bör särskilda åtgärder vidtas.

Kontaktuppgifter

Det går att lägga till obegränsat antal kontakter.

Det finns fält för namn, telefon, e-post, roll och övrig information. I övrig information kan adress anges men även annan information som kan vara bra att ha på plats för en viss kontakt. Dessa kontakter kan redigeras eller tas bort.

Förslag på kontaktuppgifter som kan anges:

‣ Husläkare

‣ Hjälpmedelscentral

‣ Tandläkare

‣ Ortopedtekniker

‣ Distriktssköterska

‣ Rektor

‣ Dietist

‣ Mentor/Lärare

‣ Sjuksköterska

‣ LSS-handläggare

‣ Fysioterapeut

‣ Handläggare Försäkringskassan

‣ Arbetsterapeut

‣ Handläggare Riksfärdtjänst

‣ Logoped

‣ Enhetschef/Arbetsledare

‣ Kurator

‣ God man/Förvaltare

‣ Psykolog

‣ Tolk

‣ Specialpedagog