Varför kan jag inte logga in i kundportalen?

I denna första version av kundportalen har vi inte gjort det möjligt att logga in då vi anser att det är viktigt att informationen i kundportalen är viktig att kunna komma åt oavsett om man är inloggad eller inte.

Var kan jag lära mig mer om kundportalen?

Vi har skapat en film med instruktioner kring kundportalen. Den kan du hitta här. Du kan även läsa mer om kundportalen i mappen "Kom igång med kundportalen"

Var hittar jag nyhetsflödet?

Nyhetsflödet hittar du i menyn under rubriken "Forum". Du kan även hitta nyheter i höger kolumn på startsidan

Vad kan jag hitta för information i kundportalen?

I kundportalen hittar du information som rör systemet Aiai. Informationen riktar sig främst till användare med administrativ roll hos assistansanordnaren, men innehåller även information riktad till assistenter m. fler.