Behörighet för att godkänna tidrapport som brukare (BRU)

För att ha möjligheten att godkänna som brukare i systemet krävs att du har behörigheten "Godkänna tidrapport som brukare". Är du en brukare eller medarbetsledare som ska ha denna behörighet kontaktar du din administratör.

Kan inte godkänna tidrapporten som brukare

Har du eller en kollega problem med att godkänna tidrapport som brukare? Börja med att felsöka enligt nedan:

1. Har du behörighet att godkänna som brukare?
    • Gå till Användare > Personal/Brukare> sök upp dig själv eller den person som ska godkänna som brukare
      • Gå till Behörigheter/Inställningar > se till att "Godkänna tidrapport som brukare" är ibockad.
  2. Har assistenten koppling till brukaren?
    • Gå till Inställningar > Assistenter
      • Om det inte finns en koppling mellan assistenten och brukaren: Lägg till koppling mellan assistent och brukare.
      • Om du inte kan hitta assistenten kan användaren vara borttagen. Huvudadministratör kan då lägga tillbaka kopplingen.