Hur du går tillväga när du ska spara ner en webbsida som bokmärke varierar beroende på vilken telefon samt webbläsare du använder.

Vi har samlat generell information för hur du gör detta, hittar du inte din telefon och webbläsare i listan nedan rekommenderar vi att du använder dig av valfri sökmotor för att få svar på hur du går tillväga för att spara ner en hemsida som bokmärke till din hemskärm

Iphone

Safari

1. Starta webbläsaren Safari på din iPhone

Gå till https://app.aiai.se

Använder du dig av Aiai Kommun går du till https://kommun.aiai.se

2. Klicka sedan på kvadraten med en pil som pekar uppåt i menyn längst ner på skärmen.

3. Du kommer då få upp en meny - Klicka där på "Lägg till på hemskärmen".

4. När du gjort detta kommer du få en förfrågan om att välja ett namn som du vill att den ska ha. Välj det och klicka sedan på "Lägg till" uppe i högra hörnet.

Du kommer nu tas tillbaka till hemskärmen på din iPhone där du nu kan se bokmärket.

Android

Chrome

1. Starta Chrome på din smartphone

Gå till https://app.aiai.se

Använder du dig av Aiai Kommun går du till https://kommun.aiai.se

2. Klicka sedan på de tre lodräta prickarna i övre högra hörnet.

3. Du kommer då få upp en meny - Klicka där på "Lägg till på hemskärmen".

4. När du gjort detta kommer du få en förfrågan om att välja ett namn som du vill att den ska ha. Välj det och klicka sedan på "Lägg till".

Nu ligger bokmärket på din hemskärm.