I överblicken har du möjlighet att se skapade ärenden i Ärendehanteringen. Vilka ärenden du ser beror på din behörighet.

Läs mer om behörigheter för Ärendehanteringen här.

Mina ärenden

Denna sida visar de ärenden som du har tillgång till. För att komma hit klickar du på ditt namn uppe i menyn och väljer "Mina ärenden".

Du får då fram en lista på dina ärenden, dvs ärenden där du är satt som ansvarig eller intressent.

Du har möjlighet att filtrera på totalt fyra sätt:

• "Alla mina"  - visar alla öppna ärenden där jag är satt som ansvarig eller intressent
  • "Jag är ansvarig"  - visar alla öppna ärenden där jag är satt som ansvarig
  • "Jag är intressent" - visar alla öppna ärenden där jag är satt som intressent
  • "Alla på företaget" - visar alla öppna ärenden som finns på företaget (kräver behörighet "Hantera alla ärenden").

Ärendena är klickbara och tar dig vidare till det specifika ärendet. Du kan här även välja att sortera dina ärenden enligt önskemål.

Avancerad sök

Du har även möjlighet att använda "Avancerad sök". Det är en funktion som gör det möjligt att söka fram ärenden baserat på valfria kriterier. Klicka på den blå knappen "Avancerad sök" så öppnar sig sökfunktionen.

Fyll i dina sökkriterier och klicka sedan på "Sök".