Nedan kan du läsa vilka behörigheter som administratörer kan aktivera och inaktivera på assistenter i Aiai.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Assistenter

Behörigheter/Inställningar

Behörigheter styr tillsammans med roll vilka funktioner som en person kan använda i Aiai. Under rubriken Behörigheter/Inställningar kan du se vilka behörigheter personen har. För att lägga till och ta bort behörigheter klickar du först på Ändra.

Nedan behörigheter är för Assistenter.

Tidrapport

Dessa behörigheter hör ihop med hantering av tidrapporter.

Ändra tidrapport

Gör det möjligt att lägga till och ändra tider i den egna tidrapporten hos den brukare man arbetar för.

Undantas från BankID-signering

Om denna är ibockad tas möjlighet att BankID-signera tidrapporter bort. (Används exempelvis om personen inte har något BankID). Syns enbart om Fil till FK är aktiverad på företaget.

Personakt *

Läs mer om behörigheter för Personakt här

*Personakt är en tilläggstjänst. Behörigheterna syns enbart om funktionen är aktiverad på företaget.