Beslutsrapportvyn

I rapporten Beslut har du möjlighet att följa upp använda timmar i förhållande till beslutade timmar. Man kan ta fram rapporten för "Alla" eller specifik brukare. Aiai stödjer uppföljning av kostnadsställen för FK, kommun och region samt företagstimmar. Du kan välja "Alla" eller specifikt kostnadsställe.

Du kan välja att få fram alla befintliga beslut vid ett visst datum (välj Aktuella beslut) eller ta fram rapporten för olika datumintervaller (välj Beslut inom period).

Klicka sedan på Generera rapport.

Beskrivning lista

NamnBeslutKostnadsställeFom datumTom datumDiff faktiskDiff omräknad
Brukarens namn
Namn på beslutet
FK, kommun, region eller företag Startdatum för rapporten

Slutdatum för rapporten

Visar differens mellan beslutad och förbrukad aktiv tid. Väntetiden är inte delad med 4.

Visar differens mellan beslutad och förbrukad omräknad tid. Väntetiden är delad med 4.

Genom att klicka på en rad i rapporten visas mer uppdelad information kring olika typer av arbetad tid; aktiv, jour, beredskap. Tiderna visas som både faktisk och omräknad jour och beredskap.

Vilken tid räknas in?

Rapporten hämtar information från tidrapporterna för assistenternas tider hos aktuell brukare och räknar enbart in tid som går mot respektive kostnadsställe.

Om en brukare saknas i listan kan detta bero på att användaren inte har något beslut registrerat för den angivna tidpunkten.

Lösning: Registrera ett beslut för brukaren under Inställningar > Beslut. Läs mer om hur du går tillväga !

Export

Du har här även möjlighet att ta ner rapporten som en .CSV-fil.

Detta gör du genom att klicka på texten till höger om knappen Generera rapport.