Under fliken Kommunikation hittar du tilläggstjänsten Dokument om du har den aktiverad.

Här kan du lägga upp dokument som alla i företaget ska kunna komma åt. Du kan ladda upp alla typer av format såsom Word- eller Excelfiler, PDF:er, bilder m.m.

Filtrering görs på filnamnet för det dokument som laddas upp där endast bokstäver a-ö, siffror och specialtecken som parentes, punkt, understreck, bindestreck och mellanslag kommer finnas kvar i filnamnet.

Du kan skapa mappar för att organisera de dokument du väljer att spara här.

Genom att klicka på Ändra i högra hörnet på dokumentet så kan du ändra namn, lägga till en beskrivning samt styra åtkomst per roll samt skapa/ändra mappar.