Rapportvyn Saknar beslut

I rapporten Saknar beslut har du möjlighet att få en lista på alla brukare som saknar beslut vid angivet datum.

När man kommer in på sidan är det dagens datum som är förvalt. Genom att klicka på datumsymbolen kan man ändra datum och urvalet ändras beroende på det datum du väljer.

Rapporten visar följande kolumner:

Hantera    Namn    Brukarnummer        Senaste beslutsperioden

Genom att klicka på hantera så kan du välja att gå till "Lägg till beslut".