I rapporten Export av data går det att välja olika flikar för att få ut rådata från olika delar av Aiai. 


Den sjunde fliken i Export av data heter Digital FK3057.


Vid export av rapporten Digital FK3057 får du status kring E-RÄK för valda månader



Här kan du se: 


  • Brukarnummer
  • Brukarnamn
  • Brukarens personnummer
  • Månad för E-RÄK
  • Timestamp för när FK3057 skapades
  • Status för E-RÄK.
  • Signeringspartens namn
  • Signeringspartens personnummer
  • Brukarnamn på räkningen
  • Brukarens personnummer på räkningen


Denna rapport går enbart hämta för hela företaget. Urval kan göras för vilka månader man önskar få med.


För att hämta ner filen klickar du på den gröna knappen Hämta .csv fil


Filen kommer laddas ner till din enhet. Denna kan sedan öppnas i valt kalkylprogram.