Byta roll

För att byta roll klickar på ditt namn uppe i högra hörnet (om du är på en mobil enhet visar sig endast människoikonen). I den röda menyn som dyker upp ska du då kunna se alternativet "Byt roll till...".

Har du en administrativ roll samt assistentroll på samma konto behöver du byta roll till assistent för att exempelvis kunna godkänna din tidrapport och dylikt.

När du klickat på "Byt roll till..." kommer sidan laddas om och du kommer då se systemet utifrån den roll du valt. Byter du exempelvis roll till assistent men är i vanliga fall inloggad som medarbetsledare kommer du se att vissa alternativ försvinner ur huvudmenyn. Dessa alternativ kommer tillbaka om du byter din roll till medarbetsledare igen.