Om det i en grupp är aktiverat att assistenter ska kunna önska pass har du som schemaläggare möjlighet att se dessa önskemål och ha dessa som stöd i din schemaläggning.

Inställningar

För att assistenter ska kunna lägga önskemål på pass krävs först och främst vissa inställningar.

Dessa kan du läsa mer om här.

Se önskemål i schemat

Passöversikt

Det finns två olika sätt att se önskningar på pass i schemat. Du kan antingen använda dig av funktionen "Passöversikt" för att se önskemål när du lägger muspekaren över ett pass.

Klicka på pass

Du kan även klicka på ett pass och se i rullisten för bemanning vilka assistenter som önskat passet och vad de lagt för alternativ.