Vad är mitt användarnamn?

Vår kundsupport har inte möjlighet att meddela dig vad du har för användarnamn på ditt konto. Har du glömt bort ditt användarnamn hänvisar vi dig till att använda dig av "Glömt lösenord eller användarnamn?"-funktionen som ligger på inloggningssidan till systemet, eller att du kontaktar din arbetsgivare som har möjlighet att se och meddela dig vilket användarnamn du har på ditt konto.

Varför kan jag inte godkänna min tidrapport?

Detta kan bero på en del olika faktorer. Ska du signera din tidrapport med BankID behöver samtlig obligatorisk information på FK3059 (blanketten för tidrapport) finnas registrerat i systemet. Kan du inte godkänna din tidrapport ska du i första hand vända dig till din arbetsgivare.

För att du ska kunna godkänna din tidrapport måste du ha arbetat färdigt samtliga pass i månaden som du försöker godkänna.

Har du två roller på ditt konto, exempelvis medarbetsledare och assistent kan du behöva byta roll för att kunna godkänna din tidrapport som assistent. Mer om hur du går tillväga kan du läsa här.

Varför får jag meddelande om att godkänna min tidrapport?

Systemet skickar automatiskt ut en påminnelse om att du ska godkänna din tidrapport från och med den första dagen i nästkommande månad. Detta sker om du har tider i din tidrapport som ska godkännas.

I vissa fall kan arbetsgivare även aktivera att påminnelse om att signera tidrapport börjar gå ut redan den 28e i månaden till de assistenter som inte har fler pass att arbeta den månaden.

Vad gör jag om någonting inte stämmer i min tidrapport?

Om någonting inte stämmer i din tidrapport hänvisar vi dig till din arbetsgivare som kan hjälpa dig med detta.

Jag behöver ett arbetsgivarintyg, var ska jag vända mig?

Om du är i behov av ett arbetsgivarintyg ska du kontakta din arbetsgivare då det är de som ansvarar för att utfärda detta.

Hur får jag reda på vilken arbetsgivare jag har?

I systemet kan du i vissa fall se vilken arbetsgivare du är kopplad till längst ner på sidan Adressbok under fliken Kommunikation. Du bör även kunna hitta denna information på ditt anställningsavtal och/eller lönebesked.

Jag har inte fått min lön, vem kontaktar jag?

Om du inte har fått din lön, eller har fått fel lön ska kontakta din arbetsgivare som kan hjälpa dig med frågor som dessa.

Hur rensar jag bort sparade inloggningsuppgifter från min enhet?

Om du har ett sparat lösenord på ditt konto sedan tidigare kan du behöva rensa ditt lösenord i den webbläsare du använder för att du ska kunna logga in med ett nytt lösenord.

Klicka på länken för den webbläsare du använder nedan (länken öppnas i en ny flik):

Google Chrome

Safari på dator

iPhone med iOS 12

Nya Microsoft Edge

Microsoft Edge (Legacy)

Internet Explorer 11

Internet Explorer 8

Firefox på iOS-enhet

Firefox (sök dig fram i deras hjälpcenter genom att välja vilken typ av enhet du är inne på och skriv "hantera lösenord" i sökfältet)

Opera

Samsung: Har du en Samsung och använder dig av Samsung Internet kan du behöva öppna internet-appen och sedan klicka på de tre prickarna högst upp till höger. Välj "inställningar" > "integritet" > "spara inloggningsinfo". Klicka där på det lösenord du vill ta bort.