Nyhet - Kundportal!

Vi är väldigt stolta att nu få presentera nyheten Aiai kundportal. Syftet med kundportalen är att ni som kunder ska hitta svar på era frågor samt ha möjlighet att fördjupa er inom områden som ni kanske redan har bra koll på. 


Vi kommer publicera allt ifrån guider, som håller dig i handen om du är en ny kund och ska ta dina första steg i systemet, till mer djupgående beskrivningar och förklaringar för dig som kanske redan arbetat i Aiai ett bra tag. 


För att göra det enkelt att börja använda kundportalen har vi skapat några “Kom igång” - guider som kan vara till hjälp under ert utforskande. Dessa guider hittar ni här.


Kundportalen kommer uppdateras löpande med nya texter, informationsfilmer, bilder m.m. Spännande saker kommer hända framöver helt enkelt!


Slutligen vill vi på Kundsupporten säga att vi verkligen sett fram emot att kunna erbjuda er denna tjänst och att vi hoppas att ni kommer ha stor nytta av den. Det kommer bli en spännande tid framöver och vi ser fram emot att dela den tiden med er. Kom även ihåg att ge en “tummen upp” på era favoritlösningar!


Har ni funderingar eller vill lämna feedback gällande kundportalen (eller någonting helt annat) är det bara skicka in ett ärende till oss via knappen “Nytt ärende” i huvudmenyn! 


Vänliga hälsningar, 

Kaustik Kundsupport